Vendi I punës: Germany

DEKRA Punë është agjension për ndërmjetësimin e punësimit, hulumtimin e tregut dhe opinionit publik, si dhe për ofrimin e shërbimeve intelektuale. Ajo u themelua nga DEKRA Arbeit GmbH në Stuttgart, si pjesë e korporatës ndërkombëtare DEKRA SE, e cila ka 47,000 të punësuar dhe ka zyra në më shumë se 50 vende të botës. Në emër të klientit DEKRA kërkon:
INFERMIERE/Ë
Vendi I punës: Germany

Mundësi Punësimi në Gjermani!

Në emër të klientit, një spital në Gjermani me 30 departamente dhe me mbi 2900 punonjës, DEKRA hap konkurs për: INFERMIERE/Ë.

Infermierët do punojnë në njërën nga këto departamente: Mjekësi e Brendshme, Gjeriatri, Njësia e Urgjencës, Onkologji, Pediatri apo Njësinë e Kujdesit Intensiv ku numri i të shëruarve në këtë spital është rreth 150,000 pacientë në vit.

Kualifikimet:

 • Diplomë Bachelor në Infermieri
 • Përvoja në departamentet e lartpërmendrua është një avantazh
 • Nivel A2 të Gjuhës Gjermane (Niveli B1 dhe B2 dhe njohja e gjuhës angleze avantazh)
 • I motivuar për t’u zhvendosur në Gjermani

Vendndodhja:

 • Afër qytetit më të madh të Biefeld
 • Në mes Dortmund dhe Hanover
 • Popullësia: rreth 100.000

Kushtet që ofron ky spital:

 • Orar fleksibil i punës
 • Kujdes ditor për fëmijë
 • Ndihmë me kurse të gjuhës gjermane
 • Trajnim I vazhdueshëm professional
 • Asistim në zhvendosje
 • Pako tërheqëse dhe page konkuruese
 • Kontratë e përhershme
 • 30 ditë pushim me pagesë në vit
 • Plan pensional
 • Plani I Sigurimit Shëndetësor
 • 40 orë pune në javë me kontratë, puna jashtë orarit do të kompensohet

 

Për të aplikuar dërgo CV në: info.ks@dekra.com

Kontakti ynë është: +38349316999

Adresa: Bulevardi Xhorxh Bush 11/1, Prishtinë, Kosovë

Për të parë dhe marrë konkurset më të reja të interesit tënd, në mënyrën më të lehtë regjistrohuni në www.chatyourjob.com/kosovo

 


Afati I konkurimit: 06. 07. 2020.
Shënim: Vetëm kanditatët në listën e ngushtë do ftohen për intervistë. Të gjitha aplikimet tjera do ruhen në data bazën tonë me konfidencialitet të plotë.