Vendi I punës: Prishtinë, Kosova

DEKRA Arbeit L.L.C është agjencion për ndërmjetësim punësimi, hulumtimin e tregut dhe opinonit publik. Themeluar nga DEKRA Arbeit GmbH në Stuttgart, jemi pjse dhe e korporatës ndërkombëtare DEKRA SE, e cila ka rreth 44,000 punonjës dhe ka zyra në më shumë se 50 shtete.
Kategori Menaxher (Menaxher i furnizimit)
Vendi I punës: Prishtinë, Kosova

Në emër të klientit, një lider në rrjetin e supermarketeve në Prishtinë, DEKRA kërkon: Kategori Menaxher (Menaxher i furnizimit)

 

PËRSHKRIMI I PUNËS:

 • Marrveshjet/kontratat me furnitorë
 • Organizimin e aksioneve në kategoritë përkatëse
 • Hulumtimin e artikujve të ri me potencial shitës

 

AFTËSIT KRYESORE DHE KUALIFIKIMI:

 • Eksperiencë në rolin e furnizuesit të supermarketit, kategori menaxher, menaxher i supermarketit, menaxher i shitjes (minimum 2 vite përvojë).
 • Edukim universitar (Bachelor)
 • Duhet të ketë njohuri të shumta rreth produkteve
 • Të njoh shumë mirë konkurencën (retail)
 • Njohuri rreth çmimeve të blerjes së artikujve ( top Seller )
 • Shkathtësi të shkëlqyera në komunikim
 • Njohuri të pakos Office (në veçanti Excel, PPT – alternative, programet e perdorura nga retail)
 • Të ketë të zhvilluar intelegjencën emocionale
 • Të ketë vetbesim dhe të jetë konfidencial ( I besueshëm )
 • Të ketë vet-iniciativ dhe kreativitet
 • Të ketë aftësi bindëse.

 

Nëse besoni se jeni personi i duhur, ju lutem dërgoni CV (jo më larg se 11 Janar, 2021) në info.ks@dekra.com duke specifikuar pozitën për të cilën aplikoni.

Vetëm kandidatët në listen e ngushtë do të kontaktohen.


Afati I konkurimit: 11. 01. 2021.
Shënim: Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen, aplikacionet e tjera ruhen në bazën e të dhënave të kandidatëve DEKRA. Faleminderit për mirëkuptimin.