Vendi I punës: Kosova

DEKRA Punë është agjension për ndërmjetësimin e punësimit, hulumtimin e tregut dhe opinionit publik, si dhe për ofrimin e shërbimeve intelektuale. Ajo u themelua nga DEKRA Arbeit GmbH në Stuttgart, si pjesë e korporatës ndërkombëtare DEKRA SE, e cila ka 47,000 të punësuar dhe ka zyra në më shumë se 50 vende të botës. Në emër të klientit DEKRA kërkon:
Numërues Stoku
Vendi I punës: Kosova

Në emër të klientit, DEKRA shpall konkurs për: Numërues Stoku

Jemi duke rekrutuar numërues stoku që janë në gjendje të punojnë ditëve të punës dhe vikendeve. Personat që mund të punojnë vetëm vikendeve gjithashtu janë me interes për ne.

Numëruesit e stokut do të marrin trajnimet e nevojshme dhe mbështetjen për t’u bërë antarë kyç i ekipit.

Aftësitë e kërkuara:

  • Përvojë e mëhershme në magazinim, eksperiencë në shitje
  • Nuk nevojitet eksperiencë në numërim stoku pasi që do jipen trajnime
  • Përvojë në Shërbim ndaj konsumatori është avantazh
  • Aftësi për të punuar nën presion
  • Aftësi për të punuar në ekip
  • Në gjendje të ndjek instruksione dhe procedura
  • Njohuri e mirë bazë në matematik dhe të gjuhë angleze
  • Gatishmëri fleksibile
  • I gatshëm për të udhëtuar / pajisja e patent shoferit e dëshirueshme
  • Në gjendje të punojë me klienta dhe kolegë të ndryshëm në baza ditore

Ky rol gjithashtu do të përfshijë orar të ndryshueshëm pune; punë në mëngjes apo në ndrrimin e natës, kjo nënkupton që e kemi të pamundur të punësojmë këdo nën moshën 18-40 vjeç.

 

Nëse jeni të interesuar për të aplikuar, ju presim të na kontaktoni apo vizitoni në:

E: info.ks@dekra.com

Tel.: +383 49 316 999

Adresa: Bulevardi Xhorxh Bush 11/1 , Prishtinë, Kosovë

Ju gjithashtu mund të regjistroheni ne www.chatyourjob.com/kosovo që të pranoni në aplikacion mundësit më të fundit për punësim!


Afati I konkurimit: 17. 07. 2020.
Shënim: Vetëm kanditatët në listën e ngushtë do ftohen për intervistë. Të gjitha aplikimet tjera do ruhen në data bazën tonë me konfidencialitet të plotë.